Wethouder Van den Hengel op bezoek bij kalweit + kalweit

Wethouder Van den Hengel op bezoek bij kalweit + kalweit

Eind oktober is ons nieuwe architectuur- en interieurbureau kalweit + kalweit geopend aan de Amersfoortsestraat 19 in Barneveld. Wethouder Gerard van den Hengel was nieuwsgierig naar ons bedrijf. Hij vindt een goede relatie tussen de gemeente en ondernemers belangrijk en heeft ons daarom opgezocht.

Bij aankomst bleek de wethouder van Economische Zaken erg enthousiast over onze nieuwe werkplek: “een prachtig kantoor in het centrum van Barneveld”. Een heel mooi compliment natuurlijk! Na kennismaking vroeg de wethouder of wij als Brabanders goed kunnen aarden tussen de Barnevelders. Deze vraag krijgen we vaker gesteld. Barneveld bevalt ons goed, we krijgen hele leuke en enthousiaste reacties. Mensen komen spontaan langs om ons persoonlijk succes te wensen. Wat ons betreft zijn Barnevelders net zo open als Brabanders! Met een eigen taal, want het duurde even voordat we door hadden waarom elk huis hier een eigen dam heeft.

De wethouder heeft ons veel tips gegeven over hoe we ons netwerk kunnen uitbouwen en het beste kunnen inzetten. Daarnaast heeft hij uitgebreid verteld over de Barneveldse ondernemingswereld en hoe wij hier deel van uit kunnen maken. We vinden het leuk dat hij de moeite heeft genomen om kennis te maken en zijn blij een wethouder te hebben die zich inzet voor ondernemers. Het is duidelijk dat we de goede plaats gekozen hebben om een eigen bedrijf te starten. Barneveld is het middelpunt van Nederland en de MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland. Wij voelen ons hier welkom!

Voor de niet Barnevelders: een dam blijkt een oprit te zijn.

Related Blogs