Ballen, veren en wensen in ‘centrumboom’ Barneveld

Ballen, veren en wensen in ‘centrumboom’ Barneveld

7-12-2017 | Barneveldse Krant

Ben Bläss, Corrie van Dijk, Geja Lagerweij en Margriet van Linde hebben vanochtend de eerste wensen opgehangen in de wensboom op het Raadhuisplein in Barneveld. Het is de bedoeling dat er de komende weken nog veel wensen volgen.

Naast de wenskerstballen hangen er ook gouden kerstballen en houten kippenveren in de boom. Voor de vogels zijn er vetbollen en takken met bessen.

De wensactie is een initiatief van Lotte en Marlijn Kalweit, in samenwerking met de Barneveldse Middenstands Vereniging. Wie een wens wil insturen, kan mailen naar wensboom@kalweit-kalweit.nl Tijdens Candlelight Shopping op zaterdag 16 december staat er een speciale wenskraam bij de boom. Bezoekers kunnen dan ter plekke een wens in de boom hangen.

Related Blogs