Samen verder in een gerenoveerd pand

09-11-2017, 17:02 | Redactie Barneveld Vandaag

Lotte en Marlijn Kalweit:
Twee zussen samen zijn meer dan twee zussen alleen. Daarom zijn wij samen verder gegaan als kalweit + kalweit, een nieuw bureau voor architectuur en interieur.

BARNEVELD – “Het pand aan de Amersfoortsestraat staat bij de meeste Barnevelders bekend als de voormalige groentewinkel van ‘Vita Nova’ en is volledig door ons gerenoveerd. We hebben er keihard voor gewerkt om onze klanten te kunnen ontvangen op deze mooie en bijzondere locatie. We zijn overweldigd door de opkomst en alle enthousiaste reacties. Als je op dit moment ons kantoor binnenstapt lijkt het wel weer een bloemenwinkel. Een mooiere start van een nieuw bedrijf hadden we niet kunnen wensen. We hebben ook ons logo onthuld, waardoor je nu vanaf de straat goed kunt zien dat we open zijn. De naam van ons bedrijf behoeft weinig uitleg: soms is de eerste ingeving simpelweg de beste. We zijn twee zussen en hebben dezelfde achternaam, kalweit + kalweit. Geschreven met een plusje, omdat we elkaar aanvullen en versterken. Klanten kunnen bij ons architectuur- en interieurbureau terecht voor een ontwerp van een woning of bedrijfspand.
Daarbij kan het gaan om een nieuwbouwproject, maar ook om een renovatie. We kunnen het complete pakket aanbieden, waarin we de klant begeleiden en adviseren bij de bouw vanaf de ontwerpschets tot de styling van het interieur.”

Related Blogs