Als bouwarchitect en interieurontwerper hebben we alle expertise in huis om je te helpen bij het ontwerp van je woning! Wij ontwerpen nieuwe huizen, renoveren oude panden en toveren je woning om tot droomhuis. We zorgen voor alle vergunningen, technische uitwerking en geven je advies. Toe aan een nieuwe inrichting, keuken of badkamer? Samen met jou bepalen we de sfeer en zorgen wij voor de uitwerking. Als je wilt kunnen we je alles uit handen nemen.

Kalweit + Kalweit

Architectuur

Wij helpen je bij het ontwerpen of renoveren van je woning. Samen bespreken we jouw wensen, waarna wij een plan van eisen opstellen. Daarna start het ontwerpproces, waarbij jouw wensen leidend zijn. Ook kunnen we je helpen een bouwvergunning aan te vragen en kunnen we het hele bouwproces begeleiden.

Interieur

Wij ontwerpen interieurs voor woonhuizen en bedrijfspanden. Na een goed gesprek met de opdrachtgever stellen we een moodboard samen waarmee de sfeer en beleving kunnen laten zien. Door middel van 2D- en 3D-tekeningen visualiseren we de ruimte en komt het ontwerp tot leven. We maken lichtplannen, materiaalplannen en geven kunst- en kleur advies.

Zakelijk

Ontwerp van een bedrijfspand, winkel of restaurant. Wij hebben oog voor presentatie en een goede kennis van de horecasector.  Bel ons gerust voor meer informatie.