Een oude fabriek in Haarlem is omgetoverd tot ruime appartementen. De sfeer mocht hierbij niet verloren gaan. De loft heeft dan ook veel industriële kenmerken, maar is wel van voorzien van alle comfort. Zo is de hal naar de slaapvertrekken en badkamer voorzien van een glazen dak, zoals deze in fabrieken veel wordt toegepast.

Van verloederde fabriekshal naar luxe loft. Uitgangspunten voor dit ontwerp waren industrieel, stoer, maar ook luxe en comfortabel. De overdekte ‘tuin’ die tevens dient als gang naar de verscheidene vertrekken is het centrum van de loft. Het geeft de aangrenzende slaapkamers een uitzicht en brengt veel licht in de achterzijde van het pand.

De betonnen vloer, in combinatie met de stenen wand en de stalen constructie van de binnentuin geven het industriële effect. De badkamer straalt luxe en ontspanning uit door het gebruik van betonciré, marmer en hout.