27 oktober opening kantoor

Dromen worden werkelijkheid!

Vrijdag 27 oktober openen wij ons kantoor. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn op Amersfoortsestraat 19, Barneveld. Vanaf 19.30 uur.

Samen is beter dan alleen

Twee zussen samen zijn meer dan twee zussen alleen. Daarom gaan Lotte Kalweit en Marlijn Kalweit samen verder als KALWEIT+KALWEIT, een bureau voor architectuur en interieur. Lotte als architect en Marlijn als interieurontwerper. Vanaf 27 oktober gaan we aan de slag vanuit een super gave locatie in het centrum van Barneveld (onder Barnevelders bekend als de oude groenteboer ‘Vita Nova’). We hebben het pand onlangs volledig gerenoveerd en verheugen ons erop om van hieruit aan de slag te gaan. We nodigen je graag uit een kijkje te komen nemen en samen met ons te proosten op onze eigen zaak.

Related Blogs